Please Wait, Loading Content...

Modular

Moduláris 4RU 19” rack keretrendszer. Kompromisszumok nélküli kapacitás

A fejlesztés során nem feledkeztünk meg az adatközpontok, fejállomás rendszerek esetén elvárt kapacitás és funkcionalitás kielégítéséről.

Az ipari standardnak tekinthető 4RU 19” subrack kivitel teret ad a kapacitás és üzembiztonság legmagasabb szintre emeléséhez. A „Modular” kivitel külön elemként tartalmazza a vázkeretet a „hot-swap” dugaszolható tápegységeket (redundáns kiépítésben két tápegység szükséges), a dugaszolható elektronikai funkció és vezérlő kártyá(ka)t.

A 4RU magas modularitással rendelkező kivitel egyidejűleg 1-től akár 16 elektronikai funkció kártya használatát és teljes kapacitását teszi elérhetővé.

Az elektronika hűtését a keret hátoldalán elhelyezett intelligens vezérlésű, nagyteljesítményű, de alacsony zajú ventilátorok biztosítják. Mivel a ventilátorok mozgó mechanikai alkatrészek, így meghibásodásuk esetén gyors és egyszerű cseréjük létfontosságú, ezért a keret tervezésénél figyelembe vettük ennek fontosságát. A ventilátor modulokat ezért úgy alakítottuk ki, hogy üzem közben egyszerűen négy csavar oldásával / rögzítésével, egyetlen csatlakozó oldásával / rögzítésével cserélhetők legyenek. Szintén a hátoldalon találhatók az üzem közben cserélhető hot-swap ipari szerver tápegység modulok.

A keretben alkalmazható moduláris felépítésű XS-1012 (első kiadásban elérhető) kártya frontlapi csatlakoztathatósága tartalmazza az USB-C konzol, a két RJ-45 GBE elektronikus és az SFP optikai aljzat csatlakozókat. A kártya frontlapján szín szerint megkülönböztethető működési státuszt visszajelző LED található. A keret frontlapján a fejlesztés második ütemétől elérhetően ezen felül egy kisméretű TFT LCD kijelzőn tudjuk majd ellenőrizni / konfigurálni a menedzsment és jelfolyam IP címeket, működési státuszt, hőmérsékletet és további üzemi adatokat. A streamer üzemi funkcióit alaphelyzetben beállíthatjuk kártyákon keresztül csatlakoztatott konzol porton keresztül, illetve a fejlesztés alatt álló beágyazott web szerver által grafikus kezelőfelületen. A keretrendszer által biztosított streaming adatkapacitás a legmagasabb igényeket is ki tudja elégíteni, az alkalmazható elektronikai kártyák rugalmas fejlesztési lehetőségei biztosítják a rendszer jövőbiztos alkalmazhatóságát.

Részletes leírás itt található: