Please Wait, Loading Content...

Mini

Moduláris kompakt platform

A „Mini” típusú kialakításban egy költséghatékony, de univerzális és moduláris alkalmazási formát, választottunk, ami egyaránt lehetővé teszi a hordozhatóságot, vagy az ipari rack szekrényben való telepítést. Ez a kivitel külön elemként tartalmazza a vázkeretet, a „hot-swap” dugaszolható elektronikai kártyá(ka)t, valamint az akár redundáns kivitelben, illetve költséghatékonyan felfűzhető külső tápegységet.

A mechanikai kivitel lehetővé teszi opcionális szerelvények alkalmazásával a négykártyás 1RU szerelési és alkalmazási formát. Ugyanakkor az alapegység méretei lehetővé teszik az egyszerű hordozhatóságot és „asztali” alkalmazhatóságot.

Az elektronika hűtését a keretben elhelyezett kis méretű ventilátorok biztosítják. Mivel a ventilátorok mozgó mechanikai alkatrészek, így meghibásodásuk esetén gyors és egyszerű cseréjük létfontosságú, ezért a keret tervezésénél figyelembe vettük ennek fontosságát. A ventilátor modulokat ezért úgy alakítottuk ki, hogy akár üzem közben egyszerűen két csavar oldásával / rögzítésével, kihúzva / bedugva cserélhetők legyenek. Ugyanezen gondossággal lett kialakítva a tápfeszültség ellátás. A berendezés tápfeszültség ellátását „medical” minősítésű, külső kapcsolóüzemű AC / DC tápegység biztosítja MOLEX biztonsági reteszelésű tápfeszültség csatlakozókon keresztül. A tápfeszültség csatlakozás, illetve tápfeszültség biztonság maximalizálásához lehetőség van két tápegység redundáns csatlakoztatására. Emellett arra is van lehetőség, hogy költséghatékonyan egyetlen (nagyobb teljesítményű) tápegység használata mellett, MOLEX reteszelt csatlakozókkal ellátott jumper kábel segítségével két keret tápfeszültség ellátását felfűzzűk. Elmondhatjuk tehát, hogy a kompakt méret különösen rugalmas felhasználási lehetőség mellett biztosítja a kiemelkedő üzembiztonságot. A keretben alkalmazható moduláris felépítésű XS-1012 (első kiadásban elérhető) kártya frontlapi csatlakoztathatósága tartalmazza az USB-C konzol, a két RJ-45 GBE elektronikus és az SFP optikai aljzat csatlakozókat. A kártya frontlapján szín szerint megkülönböztethető működési státuszt visszajelző LED található. A keret frontlapján ezen felül négy szín visszajelzésű LED indikátor található, mely visszajelzések mutatják a kártyák üzemi helyzetét, illetve a tápegység és ventilátor(ok) státuszát. A streamer üzemi funkcióit beállíthatjuk a konzolon keresztül, illetve a fejlesztés alatt álló beágyazott web szerver által grafikus kezelőfelületen.

Részletes leírás itt található: