Please Wait, Loading Content...

Micro

Méretben kicsi, tudásban és üzembiztonságban óriási

A „Micro” típusú kialakításban a legegyszerűbb alkalmazási formát, hordozható és robusztus felépítést tűztük ki célként. Ebben a kivitelben a váz készre szerelve tartalmazza az XS-1012, illetve a későbbi fejlesztés során létrejövő funkcionális elektronikai kártyát. A keret üzemi elhelyezése, a tartozék készülékláb használatával fekvő, vagy álló módban is lehetséges.

Az elektronika hűtését a keretben elhelyezett miniatűr méretű ventilátorok biztosítják. Mivel a ventilátorok mozgó mechanikai alkatrészek, így meghibásodásuk esetén gyors és egyszerű cseréjük létfontosságú, ezért a keret tervezésénél figyelembe vettük ennek fontosságát. A hátlapot ezért úgy alakítottuk ki, hogy akár üzem közben (ehhez két tápegység szükséges) egyszerűen két csavar oldásával / rögzítésével, kihúzva / bedugva cserélhető legyen a ventilátorokkal szerelt hátlap. Ugyanezen gondossággal lett kialakítva a tápfeszültség ellátás. A berendezés tápfeszültség ellátását „medical” minősítésű, külső kapcsolóüzemű AC / DC tápegység biztosítja MOLEX biztonsági reteszelésű tápfeszültség csatlakozókon keresztül. A a tápfeszültség csatlakozás, illetve tápfeszültség biztonság maximalizálásához lehetőség van két tápegység redundáns csatlakoztatására. Elmondhatjuk tehát, hogy a kis méret nem akadálya az üzembiztonság maximumon tartásának.

A „Micro” kivitelben szerelt XS-1012 kártya frontlapi csatlakoztathatósága, a nagyobb mechanikai testvérekkel egyezően tartalmazza az USB-C konzol, a két RJ-45 GBE elektronikus és az SFP optikai aljzat csatlakozókat. A frontlapon egyetlen szín szerint megkülönböztethető működési státuszt visszajelző LED található. A streamer üzemi funkcióit beállíthatjuk a konzolon keresztül, illetve a fejlesztés alatt álló beágyazott web szerver grafikus kezelőfelületén.

A részletes leírás itt letölthető: